Batch# 77; Juleøl

Batch

Det går fort til jul, så nå skal det brygges juleøl.

Juleølet, kveik, CO2, bryggeriet og Prisminister

Heisann hoppsann!
Nå skjer det ting hos oss. Bryggingen av årets juleøl er ferdig. 4 batcher ble det i år.

Batch #57, #58, #59 & #60; Juleøl

Batch

Tid for brygging av juleøl. Batch #57, #58, #59 & #60; Juleøl

WLP002 – English Ale

WLP002 fra White Labs er en klassisk ESB-gjærstamme fra et av Englands største uavhengige bryggeri. Denne gjærstammen passer best til engelske øltyper som mild, bitter, porter, og engelsk stout. Gjærstammen vil produsere et veldig rent øl, og pga lav utgjæring vil den etterlate restsødme.

Batch #33; Juleøl

Batch

Batch #33; Juleøl. En fyldig og mørk øl med smak av jul. Passer ypperlig til fet mat som ribbe og pinnekjøtt

Batch #32; Juleøl

Batch

Batch #32; Juleøl. En fyldig og mørk øl med smak av jul. Passer ypperlig til fet mat som ribbe og pinnekjøtt

Batch #31; Juleøl

Batch

Batch #31; Juleøl. En fyldig og mørk øl med smak av jul. Passer ypperlig til fet mat som ribbe og pinnekjøtt

Bryggekurs og nye batch(er)

Tunebrygget var på bryggekurs på Bryggeland Sarpsborg