Batch #73; Gresskløppærpils

Batch

Sommeren nærmer seg, og vi trenger en lett og lys pils

Batch #69; Obsessed Pale Ale

Batch

Batchinfo Russeøl! Nøkkeltall Detaljer Liter Kok IBU EBC OG FG ABV 45 l 90 min 28.8 IBUs 13.6 EBC 1.054 1.014 5.3 % Malt Navn Mengde % Pilsner (2 Row) Bel 7.6 kg 84.44 CaraClassic 500 g 5.56 CaraHell 500 g 5.56 Hvete 400 g 4.44 Humle Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre % Perle … Les hele

Gjær og gjæringsprosessen – en guide om hva, hvorfor og hvordan

«Gjæren lager ølet» heter det, og derfor er gjæringsprosessen det viktigste delen innenfor ølbrygging. Her er det viktig og ha kontroll, helst stålkontroll. Her har vi satt sammen en liten guide om gjær og gjæringsprosessen.

Batch #68; HelHvete

Batch

Vi har brygget noen hveteøl tidligere, men har ikke kommet helt i mål.