Batchinfo
Tradisjon (for 2. året) er sammenkomst og helgrilling av ett eller annet dyr dagen før himmelspretten. I år skal det grilles pattegris, og vi setter en Saison til denne kvelden
Nøkkeltall
Detaljer
Liter |
Kok |
IBU |
EBC |
OG |
FG |
ABV |
35 l |
90 min |
48 |
5.6 SRM |
1.073 |
1.013 |
8.3 % |
Malt
Navn |
Mengde |
% |
Pale Ale |
3.4 kg |
37.57 |
Pilsen |
3.4 kg |
37.57 |
Maize, Flaked |
1.7 kg |
18.78 |
Oats, Flaked |
200 g |
2.21 |
Wheat |
200 g |
2.21 |
Caramunich III |
150 g |
1.66 |
Humle
Navn |
Mengde |
Tid |
Step |
Form |
Alphasyre
% |
Mt. Hood |
35 g |
70 min |
Boil |
Pellet |
6 |
Simcoe |
20 g |
55 min |
Boil |
Pellet |
13 |
Cascade |
155 g |
5 min |
Boil |
Pellet |
7 |
Cascade |
115 g |
1 min |
Boil |
Pellet |
7 |
Cascade |
235 g |
10 min |
Dry Hop |
Pellet |
7 |
Diverse
Navn |
Mengde |
Tid |
Step |
Type |
Epsom Salt (MgSO4) |
5 g |
0 min |
Mash |
Water Agent |
Gypsum (CaSO4) |
6 g |
0 min |
Mash |
Water Agent |
Lactic Acid |
8 ml |
0 min |
Mash |
Water Agent |
Gjærnæring |
10 g |
5 min |
Primary |
Other |
Gjær
Navn |
Produsent |
Utgjæring |
Temp |
Abbey Ale (WLP530) |
White Labs |
78% |
0°C - 0°C |
Mesking
Steg |
Temp |
Tid |
Hovedmesk |
63°C |
50 min |
Hovedmesk |
68°C |
25 min |
Hovedmesk |
73°C |
15 min |
Utmesk |
78°C |
10 min |
Nedlastinger
Sist oppdatert: 23.06.2019 13:06