Batch #89; Pattegris-Saison

Batchinfo

Tradisjon (for 2. året) er sammenkomst og helgrilling av ett eller annet dyr dagen før himmelspretten. I år skal det grilles pattegris, og vi setter en Saison til denne kvelden

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
36 l 90 min 42.2 25.2 SRM 1.071 1.023 6.68 %

Malt

Navn Mengde %
Pale Ale 7 kg 76.92
Caraamber 850 g 9.34
Caramunich III 550 g 6.04
Special B Malt 330 g 3.63
Carafa Special I 270 g 2.97
Sugar, Table (Sucrose) 100 g 1.1

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Willamette 115 g 60 min Boil Pellet 4.8
Willamette 50 g 15 min Boil Pellet 4.8
Willamette 35 g 2 min Boil Pellet 4.8

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Lactic Acid 4 ml 0 min Mash Water Agent
Gjærnæring 10 g 10 min Boil Other
Zink 0.03 g 10 min Boil Other
Appelsinskall Raspet 15 g 2 min Boil Flavor
Ingefær Tørket 15 g 2 min Boil Flavor
Koriander Hel 15 g 2 min Boil Flavor

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
English Ale (WLP002) White Labs 65% 0°C - 0°C

Mesking

Steg Temp Tid
Hovedmesk 66°C 120 min
Utmesk 78°C 10 min

Nedlastinger

Sist oppdatert: 23.06.2019 13:06


Se også

Legg inn en kommentar