Batch #84; Amber Ale

Batchinfo

Vi fortsetter med bryllupsøl nr 2, Amber Ale. Denne har vi brygget en del ganger tidligere, og er en American Amber Ale.

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
40 l 90 min 23.4 29.3 SRM 1.063 1.024 5.37 %

Malt

Navn Mengde %
Carahell 3.25 kg 36.11
Munich 3.25 kg 36.11
Pale Ale 1.6 kg 17.78
Crystal Dark 500 g 5.56
Carafa II 400 g 4.44

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Hallertauer Mittelfrueh 100 g 60 min Boil Pellet 4

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Gjærnæring 10 g 10 min Boil Other

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
German Bock Lager (WLP833) White Labs 76% 0°C - 0°C

Mesking

Steg Temp Tid
Hovedmesk 68°C 90 min
Utmesk 78°C 10 min

Nedlastinger

Sist oppdatert: 15.01.2019 &1b43p;19:01


Se også

Legg inn en kommentar