Batch #84; Amber Ale

Batchinfo

Vi fortsetter med bryllupsøl nr 2, Amber Ale. Denne har vi brygget en del ganger tidligere, og er en American Amber Ale.

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
35 l 90 min 48 5.6 SRM 1.073 1.013 8.3 %

Malt

Navn Mengde %
Pale Ale 3.4 kg 37.57
Pilsen 3.4 kg 37.57
Maize, Flaked 1.7 kg 18.78
Oats, Flaked 200 g 2.21
Wheat 200 g 2.21
Caramunich III 150 g 1.66

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Mt. Hood 35 g 70 min Boil Pellet 6
Simcoe 20 g 55 min Boil Pellet 13
Cascade 155 g 5 min Boil Pellet 7
Cascade 115 g 1 min Boil Pellet 7
Cascade 235 g 10 min Dry Hop Pellet 7

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Epsom Salt (MgSO4) 5 g 0 min Mash Water Agent
Gypsum (CaSO4) 6 g 0 min Mash Water Agent
Lactic Acid 8 ml 0 min Mash Water Agent
Gjærnæring 10 g 5 min Primary Other

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
Abbey Ale (WLP530) White Labs 78% 0°C - 0°C

Mesking

Steg Temp Tid
Hovedmesk 63°C 50 min
Hovedmesk 68°C 25 min
Hovedmesk 73°C 15 min
Utmesk 78°C 10 min

Nedlastinger

Sist oppdatert: 15.01.2019 &1b43p;19:01


Se også

Legg inn en kommentar