Batch #84; Amber Ale

Batchinfo

Vi fortsetter med bryllupsøl nr 2, Amber Ale. Denne har vi brygget en del ganger tidligere, og er en American Amber Ale.

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
36 l 90 min 42.2 25.2 SRM 1.071 1.023 6.68 %

Malt

Navn Mengde %
Pale Ale 7 kg 76.92
Caraamber 850 g 9.34
Caramunich III 550 g 6.04
Special B Malt 330 g 3.63
Carafa Special I 270 g 2.97
Sugar, Table (Sucrose) 100 g 1.1

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Willamette 115 g 60 min Boil Pellet 4.8
Willamette 50 g 15 min Boil Pellet 4.8
Willamette 35 g 2 min Boil Pellet 4.8

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Lactic Acid 4 ml 0 min Mash Water Agent
Gjærnæring 10 g 10 min Boil Other
Zink 0.03 g 10 min Boil Other
Appelsinskall Raspet 15 g 2 min Boil Flavor
Ingefær Tørket 15 g 2 min Boil Flavor
Koriander Hel 15 g 2 min Boil Flavor

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
English Ale (WLP002) White Labs 65% 0°C - 0°C

Mesking

Steg Temp Tid
Hovedmesk 66°C 120 min
Utmesk 78°C 10 min

Nedlastinger

Sist oppdatert: 15.01.2019 &1b43p;19:01


Se også

Legg inn en kommentar