Batch #83; Saison

Batchinfo

Årets første brygg onsdag 09.01 blir en Saison. Denne skal serveres i bryllupet til Hanne og Terje. (Hans Kr søster og svoger)

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
40 l 90 min 27.2 13.9 SRM 1.067 1.023 6.09 %

Malt

Navn Mengde %
Pale Ale 7.26 kg 80.67
Biscuit 730 g 8.11
Caramunich II 360 g 4
Chateau Special B 360 g 4
Carapils 290 g 3.22

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Magnum 35 g 60 min Boil Pellet 12
Amarillo 75 g 2 min Boil Pellet 9.2
Amarillo 75 g 10 min Dry Hop Pellet 9.2

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Gjærnæring 10 g 10 min Boil Other

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
Pacific Ale (WLP041) White Labs 68% 0°C - 0°C

Mesking

Steg Temp Tid
Hovedmesk 65°C 90 min
Utmesk 78°C 10 min

Nedlastinger

Sist oppdatert: 13.01.2019 19:01


Se også

Legg inn en kommentar