Batch #80; Saison

Batchinfo

Det brygges en Saison til guttas julebord 1. desember

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
35 l 90 min 48 5.6 SRM 1.073 1.013 8.3 %

Malt

Navn Mengde %
Pale Ale 3.4 kg 37.57
Pilsen 3.4 kg 37.57
Maize, Flaked 1.7 kg 18.78
Oats, Flaked 200 g 2.21
Wheat 200 g 2.21
Caramunich III 150 g 1.66

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Mt. Hood 35 g 70 min Boil Pellet 6
Simcoe 20 g 55 min Boil Pellet 13
Cascade 155 g 5 min Boil Pellet 7
Cascade 115 g 1 min Boil Pellet 7
Cascade 235 g 10 min Dry Hop Pellet 7

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Epsom Salt (MgSO4) 5 g 0 min Mash Water Agent
Gypsum (CaSO4) 6 g 0 min Mash Water Agent
Lactic Acid 8 ml 0 min Mash Water Agent
Gjærnæring 10 g 5 min Primary Other

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
Abbey Ale (WLP530) White Labs 78% 0°C - 0°C

 

Se også

Legg inn en kommentar