Batch #79; Juleøl

Batchinfo

Årets tredje og siste juleøl brygges tirsdag 02 oktober

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
36 l 90 min 41.6 27.8 SRM 1.073 1.023 6.98 %

Malt

Navn Mengde %
Pale Ale 7 kg 74.47
Chateau Biscuit 850 g 9.04
Caramunich III 550 g 5.85
Carafa Special I 370 g 3.94
Special B Malt 330 g 3.51
Oats, Flaked 200 g 2.13
Sugar, Table (Sucrose) 100 g 1.06

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Willamette 115 g 60 min Boil Pellet 4.8
Willamette 50 g 15 min Boil Pellet 4.8
Willamette 35 g 2 min Boil Pellet 4.8

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Lactic Acid 4 ml 0 min Mash Water Agent
Gjærnæring 10 g 10 min Primary Other
Zink 0.03 g 10 min Primary Other
Appelsinskall Raspet 15 g 2 min Primary Flavor
Ingefær Tørket 15 g 2 min Primary Flavor
Koriander Hel 15 g 2 min Primary Flavor

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
English Ale (WLP002) White Labs 65% 0°C - 0°C

 

Se også

Legg inn en kommentar