Batchinfo
Det går fort til jul, så nå skal det brygges juleøl. 1. batch brygges tirsdag 28 august.
Nøkkeltall
Detaljer
Liter | Kok | IBU | EBC | OG | FG | ABV |
---|---|---|---|---|---|---|
35 l | 90 min | 37.9 | 26 SRM | 1.065 | 1.027 | 5.27 % |
Malt
Navn | Mengde | % |
---|---|---|
Pale Ale | 7 kg | 77.78 |
Caraamber | 850 g | 9.44 |
Caramunich III | 550 g | 6.11 |
Special B Malt | 330 g | 3.67 |
Carafa Special I | 270 g | 3 |
Humle
Navn | Mengde | Tid | Step | Form | Alphasyre % |
---|---|---|---|---|---|
Willamette | 115 g | 60 min | Boil | Pellet | 4.8 |
Willamette | 50 g | 15 min | Boil | Pellet | 4.8 |
Willamette | 35 g | 2 min | Boil | Pellet | 4.8 |
Diverse
Navn | Mengde | Tid | Step | Type |
---|---|---|---|---|
Lactic Acid | 4 ml | 0 min | Mash | Water Agent |
Gjærnæring | 10 g | 10 min | Primary | Other |
Appelsinskal Raspet | 15 g | 2 min | Primary | Flavor |
Ingefær Tørket | 15 g | 2 min | Primary | Flavor |
Koriander Hel | 15 g | 2 min | Primary | Flavor |
Gjær
Navn | Produsent | Utgjæring | Temp |
---|---|---|---|
English Ale (WLP002) | White Labs | 65% | 0°C - 0°C |
Mesking
Steg | Temp | Tid |
---|---|---|
Hovedmesk | 66°C | 120 min |
Utmesk | 78°C | 10 min |
Se også
15.08.17 Batch #57, #58, #59 & #60; Juleøl Kategori: Batch#
22.08.16 Batch #33; Juleøl Kategori: Batch#
22.08.16 Batch #32; Juleøl Kategori: Batch#
15.08.16 Batch #31; Juleøl Kategori: Batch#