Batch# 77; Juleøl

Batchinfo

Det går fort til jul, så nå skal det brygges juleøl. 1. batch brygges tirsdag 28 august.

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
35 l 90 min 37.9 26 SRM 1.065 1.027 5.27 %

Malt

Navn Mengde %
Pale Ale 7 kg 77.78
Caraamber 850 g 9.44
Caramunich III 550 g 6.11
Special B Malt 330 g 3.67
Carafa Special I 270 g 3

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Willamette 115 g 60 min Boil Pellet 4.8
Willamette 50 g 15 min Boil Pellet 4.8
Willamette 35 g 2 min Boil Pellet 4.8

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Lactic Acid 4 ml 0 min Mash Water Agent
Gjærnæring 10 g 10 min Primary Other
Appelsinskal Raspet 15 g 2 min Primary Flavor
Ingefær Tørket 15 g 2 min Primary Flavor
Koriander Hel 15 g 2 min Primary Flavor

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
English Ale (WLP002) White Labs 65% 0°C - 0°C

 

Se også

Legg inn en kommentar