Batch #74; Sommerfest Saison

Batchinfo

28 Juli er det sommerfest, og vi setter en Saison.
Tar utgangspunk i #71; Skaren, men bytter ut noe av humlen.

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
36 l 70 min 36.6 IBUs 10.8 EBC 1.062 1.011 6.7 %

Malt

Navn Mengde %
Pale Ale 6.8 kg 75.14
Mais, Flaked 1.7 kg 18.78
Havre, Flaked 200 g 2.21
Hvete 200 g 2.21
Caramunich III (Weyermann) 150 g 1.66

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Mt. Hood 40 g 70 min Boil Pellet 6
Simcoe 20 g 55 min Boil Pellet 13
Cascade 155 g 5 min Boil Pellet 5.5
Cascade 115 g 1 min Boil Pellet 5.5
Cascade 235 g 10 dager Dry Hop Pellet 5.5

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Gjærnæring 10.00 g 10 min Boil Other

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
Abbey Ale (WLP530) White Labs 78% 18.89°C - 22.22°C

 

Se også

Legg inn en kommentar