Batch #72; BryllupsNEIPA

Batchinfo

Siste ølen til Prøver igjen på en NEIPA gjæret med Kveikgjær. Denne gang en Kveik fra Hornindal.
400g humle i whirpool, og 500 til tørrhumling.
Denne ølen brygges til bryllupsfesten til Hans Kristian

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
35 l 60 min 132.8 IBUs 9.0 EBC 1.077 1.011 8.7 %

Malt

Navn Mengde %
Hvete 2.8 kg 28
Pale Ale (2-row) 2.8 kg 28
Pilsner 2.8 kg 28
Havre, Flaked 600 g 6
Sugar, Table (Sucrose) 1 kg 10

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Chinook 50 g 30 min Boil Pellet 13
Amarillo 200 g 5 min Boil Pellet 9.2
Citra 200 g 30 min Aroma Pellet 12
Equinox (HBC 366) 200 g 30 min Aroma Pellet 15
Amarillo 250 g 3 dager Dry Hop Pellet 9.2
Citra 250 g 3 dager Dry Hop Pellet 12

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
Hornindal Kveik 75% 28°C - 30°C

 

Se også

Legg inn en kommentar