Batch #68; HelHvete

Batchinfo

Vi har brygget noen hveteøl tidligere, men har ikke kommet helt i mål. Prøver oss igjen med mye mer hvetemalt enn tidligere. I tillegg tilsetter vi litt flaket hvete for og få ett fastere skum.

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
45 l 90 min 10.6 IBUs 6.8 EBC 1.048 1.010 4.9 %

Malt

Navn Mengde %
Rice Hulls 400 g 4.44
Hvete 5.4 kg 60
Pilsner 2.8 kg 31.11
Hvete, Flaked 400 g 4.44

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Hallertauer Mittelfrueh 45 g 60 min Boil Pellet 4
Hallertauer Mittelfrueh 30 g 15 min Boil Pellet 4

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Gjærnæring 10.00 g 10 min Boil Other

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
Hefeweizen Ale (WLP300) White Labs 74% 20°C - 22.22°C

 

Se også

Legg inn en kommentar