Batch #66; BryllupsAmber

Batchinfo

Endelig skal det brygges en American Amber Ale igjen. Det er rett og slett for lenge siden sist. Vi har brygget noen av denne tidligere, og det er en stor favoritt.
Denne ølen brygges til bryllupsfesten til Hans Kristian.

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
40 l 90 min 33.4 IBUs 30.4 EBC 1.058 1.016 5.5 %

Malt

Navn Mengde %
Pale Malt (2 Row) Bel 7 kg 77.78
Biscuit Malt 50 EBC 1kg. 730 g 8.11
Special-B 400 EBC 620 g 6.89
Caramunich Type 1 - 90EBC - 1kg - Weyermann 360 g 4
CaraPils 290 g 3.22

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Warrior pellets 15,9% (US) 100g Vakuum pakket 32 g 60 min Boil Pellet 15.9
Amarillo Pellets 8.9% (US) 100g hoest 2013 75 g 2 min Boil Pellet 8.9
Amarillo 75 g 7 dager Dry Hop Pellet 9.2

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
Pacific Ale (WLP041) White Labs 68% 18.33°C - 20°C

Sist oppdatert: 28.12.2017 02:12


 

Se også

Legg inn en kommentar