Batchinfo
Vi setter årets siste batch, og det blir en selvkomponert IPA.
Når denne batchen er på flasker, runder vi 2000 produserte liter 🙂
Nøkkeltall
Detaljer
Liter | Kok | IBU | EBC | OG | FG | ABV |
---|---|---|---|---|---|---|
45 l | 90 min | 51.2 IBUs | 20.2 EBC | 1.054 | 1.012 | 5.5 % |
Malt
Navn | Mengde | % |
---|---|---|
Pilsner (2 Row) Bel | 6.4 kg | 71.11 |
Hvete | 1 kg | 11.11 |
Barley, Flaked | 500 g | 5.56 |
CaraClassic | 500 g | 5.56 |
CaraPils | 500 g | 5.56 |
Carafa I | 100 g | 1.11 |
Humle
Navn | Mengde | Tid | Step | Form | Alphasyre % |
---|---|---|---|---|---|
Perle | 40 g | 60 min | Boil | Pellet | 8 |
Summit | 75 g | 10 min | Boil | Pellet | 17 |
Amarillo | 60 g | 5 min | Boil | Pellet | 9.2 |
Chinook | 60 g | 5 min | Boil | Pellet | 13 |
Equinox (HBC 366) | 60 g | 5 min | Boil | Pellet | 15 |
Cascade | 100 g | 100 dager | Dry Hop | Pellet | 5.5 |
Summit | 100 g | 10 dager | Dry Hop | Pellet | 17 |
Equinox (HBC 366) | 50 g | 10 dager | Dry Hop | Pellet | 15 |
Diverse
Navn | Mengde | Tid | Step | Type |
---|---|---|---|---|
Gjærnæring | 10.00 g | 5 min | Boil | Other |
Gjær
Navn | Produsent | Utgjæring | Temp |
---|---|---|---|
American Ale (1056) | Wyeast Labs | 75% | 15.56°C - 22.22°C |
Mesking
Steg | Temp | Tid |
---|---|---|
Mesking | 66°C | 90 min |
Utmesk | 78°C | 10 min |
Se også
14.06.19 WLP067 – Costal Haze Ale yeast blend Kategori: Gjær
08.04.19 Batch #88; IPA alà Påskevoi Kategori: Batch#
21.11.18 Batch #82; Helvedes Blekk Kategori: Batch#
26.10.18 Batch #81; SommerIPA V2 Kategori: Batch#