Batch #64; KNEIPA – GJE

Batchinfo

Vi lekte oss med litt Ebbegården Kveik igjen. Og denne gang en KNEIPA
K (Kveik) + NEIPA (New England Indian Pale Ale)

Altså en overhumlet IPA som vi håper skal se ut som juice når den er ferdig. 

Gjæres på 33 grader i 5 dager. Tørrhumles etter 2 dager.

Nøkkeltall

EBC: 8
IBU: 29
OG: 1.076
FG: ????
Mesk: 67 grader i ca 90 min
Kok: 60 min
Whirpool: 30 min

Malt
Pale: 2 kg
Pils: 2 kg
Hvete: 2 kg
Flaket havre: 0,6 kg

Humle
30 min: 10 g Simcoe
5 min: 45 g Citra, 30 g Equinox, 30 g Simcoe,
30 min Whirpool: 200 g Amarillo, 200 g Simcoe
3 dager tørrhumle: 200 g Amarillo, 200 g Simcoe 

Annet
10 g gjærnæring
750 g sukker


 

Legg inn en kommentar