Batch #63; Bringebær og chili IPA

Batchinfo

Igjen er det tomt for Bringebær og chili IPA, så da får vi sette en ny batch vel 🙂

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
45 l 90 min 75.0 IBUs 20.0 EBC 1.058 1.011 6.1 %

Malt

Navn Mengde %
Pale Ale (2-row) 5.4 kg 54
Corn, Flaked 1 kg 10
Amber Malt 800 g 8
Hvetemalt Blond 3 EBC - Weyermann 700 g 7
Red malt 700 g 7
Barley, Flaked 400 g 4
Light Malt Extract (Muntons) 1 kg 10

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Millenium 30 g 60 min Boil Pellet 14.3
Amarillo Pellets 8.9% (US) 100g hoest 2013 30 g 5 min Boil Pellet 8.9
Cascade Pellets 7.1% (US) 100g Hoest 2013 30 g 5 min Boil Pellet 7.1
Citra Pellets 11.9% (US) 100g hoest 2013 25 g 5 min Boil Pellet 11.9
HBC 366 (Equinox) 25 g 5 min Boil Pellet 15
Amarillo Pellets 8.9% (US) 100g hoest 2013 55 g 30 min Aroma Pellet 8.9
Cascade Pellets 7.1% (US) 100g Hoest 2013 35 g 30 min Aroma Pellet 7.1
HBC 366 (Experimental) 35 g 30 min Aroma Pellet 15
Citra Pellets 11.9% (US) 100g hoest 2013 25 g 30 min Aroma Pellet 11.9
Citra Pellets 11.9% (US) 100g hoest 2013 25 g 60 min Aroma Pellet 11.9
Amarillo Pellets 8.9% (US) 100g hoest 2013 75 g 10 dager Dry Hop Pellet 8.9
Cascade Pellets 7.1% (US) 100g Hoest 2013 50 g 10 dager Dry Hop Pellet 7.1
Equinox (HBC 366) 50 g 10 dager Dry Hop Pellet 15

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Chilli 5.00 Items 5 min Boil Flavor
Gjærnæring 10.00 g 5 min Boil Other
Bringebær 2000.00 g 10 dager Secondary Flavor
Chilli 5.00 Items 10 dager Secondary Flavor

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
California Ale (WLP001) White Labs 77% 20°C - 22.78°C

 

Legg inn en kommentar