Batch #62; Søt Gnurrebokk

Batchinfo

En vil ha hveteøl, og en vil ha mørkt øl. Da kjører vi Weissenbock 🙂 En blanding mellom hveteøl med toner av banan og nellik, og det mørke fyldige bokkølet. Det MÅ bli en slager. 

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
35 l 90 min 22.0 IBUs 36.1 EBC 1.064 1.014 6.6 %

Malt

Navn Mengde %
Rice Hulls 500 g 5.26
Hvete 5 kg 52.63
Pilsner 2.4 kg 25.26
Munich Malt 850 g 8.95
Crystal 200 300 g 3.16
Special B Malt 300 g 3.16
Chocolate Wheat (Weyermann) 150 g 1.58
Light Dry Extract 0 g 0

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Hallertau 100 g 60 min Boil Pellet 4.5

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Gjærnæring 10.00 g 10 min Boil Other

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
Hefeweizen Ale (WLP300) White Labs 74% 20°C - 22.22°C

 

Se også

Legg inn en kommentar