Batchinfo
Den Røde Dævel er en Red Ale.
For å få den rød nok, skal vi teste med Red-X malt fra Bryggselv.
Nøkkeltall
Detaljer
Liter | Kok | IBU | EBC | OG | FG | ABV |
---|---|---|---|---|---|---|
45 l | 90 min | 22.0 IBUs | 26.7 EBC | 1.056 | 1.018 | 5.1 % |
Malt
Navn | Mengde | % |
---|---|---|
Pale Ale | 4 kg | 44.44 |
Red-X | 4 kg | 44.44 |
Hvete | 500 g | 5.56 |
CaraClassic | 400 g | 4.44 |
Carafa I | 100 g | 1.11 |
Humle
Navn | Mengde | Tid | Step | Form | Alphasyre % |
---|---|---|---|---|---|
Millenium | 20 g | 60 min | Boil | Pellet | 15 |
Chinook | 55 g | 10 min | Boil | Pellet | 13 |
Diverse
Navn | Mengde | Tid | Step | Type |
---|---|---|---|---|
Gjærnæring | 10.00 g | 10 min | Boil | Other |
Gjær
Navn | Produsent | Utgjæring | Temp |
---|---|---|---|
Pacific Ale (WLP041) | White Labs | 68% | 18.33°C - 20°C |
Mesking
Steg | Temp | Tid |
---|---|---|
Mesking | 67°C | 90 min |
Utmesk | 78°C | 10 min |
Nedlastinger
Se også
04.09.16 Batch #34; HverdagsIPA Kategori: Batch#
26.09.16 Batch #37; Newcastle Brown Ale Kategori: Batch#
25.09.15 Mesking Kategori: Veiledninger, Prosess
08.01.16 Bruke skjenkekork for å tilsette sukkerlake Kategori: Veiledninger, DoItYourself