Batch #5; Eplecider

Status: Lagring
IBU
EBC
O G
F G
Vol%
Prod l
Fasit
0
0
0
0
Målt
1.055 1.007 6.3 25
Gjæring: 21 dager ved ca 18 grader til 27.10.15
Karbonering: 12 uker ved/i 18 grader til
Lagring: uker ved/i
Forventet drikkeklar:

Batch #5, om og når

Tirsdag 05.10.15 skal vi ha 2 (kanskje 3) batcher over på flasker. Det blir da litt kort tid for å brygge en ny batch med øl, så da tenkte vi å teste å lage en eplecider.
Dette skal være så enkelt som å tilsette gjær til eplejuice, og la dette stå og gjære. Før det tappes på flasker, tilsettes laktose og sukker.
Hvor mye O G, F G og Vol% denne er, og skal være, vil vise seg i morgen.

Ingredienser

Eplejuice, gjær, laktose og sukker

Bryggedagen, 06.10.15

Her er det ikke spesielt mye å skrive. Helte 24 liter juice i gjærdunken, tilsatte gjær og satt dunken i kjøleskapet. Tok ca 15 min
Blir spennende å smake om 1 måneds tid

Se også

Legg inn en kommentar