Batch #43; Bringebær og chili IPA

Nøkkeltall

Status batch# 43; Bringebær og chili: Drikkeklar
 IBU  EBC  O G  F G  ABV
  25 1.056 1.013 6.2
Liter til gjæring: 46 Liter produsert: 38
Gjæring: 20 grader i 14 dager. Ferdig ca 15.02.17  
Karbonering: 25 grader i 7 dager, og 15 grader i 21 dager. Ferdig ca 15.03.01  
Lagring: 15 grader i 14 dager. Forventet drikkeklar: 29.03.17  

Farge

Batchinfo

Igjen brygges denne fantastiske IPA med chili og bringebær 🙂

fremhevet_ipa

Bryggedagen

Bryggedato: [acf field="dato_brygget"]

 

bryggedagen

Sist oppdatert: 03.08.2017 18:08

Se også

Legg inn en kommentar