Nøkkeltall
Status batch# 43; Bringebær og chili: Drikkeklar
|
||||
IBU | EBC | O G | F G | ABV |
25 | 1.056 | 1.013 | 6.2 |
Liter til gjæring: 46 | Liter produsert: 38 |
Gjæring: 20 grader i 14 dager. Ferdig ca 15.02.17 | |
Karbonering: 25 grader i 7 dager, og 15 grader i 21 dager. Ferdig ca 15.03.01 | |
Lagring: 15 grader i 14 dager. Forventet drikkeklar: 29.03.17 |
Sist oppdatert: 03.08.2017 18:08
Se også
26.09.16 Batch #36; Bringebær og chili IPA Kategori: Batch#
05.07.16 Batch #27; Imperial IPA Kategori: Batch#
04.05.17 Batch #51; FestIPA Kategori: Batch#
04.09.16 Batch #34; HverdagsIPA Kategori: Batch#