Batch #42; Weissbier

Nøkkeltall

Status batch# 42; Weissbier: Drikkeklar
 IBU  EBC  O G  F G  ABV
  9 1.052 1.011 6
Liter til gjæring: 35 Liter produsert: 32
Gjæring: 18 grader i 14 dager. Ferdig ca 09.02.17
Karbonering: 25 grader i 7 dager, og 15 grader i 21 dager. Ferdig ca 09.03.17
Lagring: 15 grader i 14 dager. Forventet drikkeklar: 23.03.17

Farge

EBC_09

Batchinfo

Nå er det snart tomt for hveteøl i hyllene, og det er på tide å få fylt opp 🙂

Ølinfo

ingredienser2

Bryggedagen

Bryggedato: [acf field="dato_brygget"]

 

bryggedagen

Sist oppdatert: 03.08.2017 18:08

Se også

Legg inn en kommentar