Status: Tomt
|
||||||
IBU
|
EBC
|
O G
|
F G
|
Vol%
|
Prod l
|
|
Fasit
|
27
|
1.05
|
1.012
|
5
|
23
|
|
Målt
|
1.053 | 1.020 | 4.3 | 16.5 | ||
Gjæring: 14 dager ved ca 20 grader til 06.10.15 | ||||||
Karbonering: 4 uker ved/i 18 grader til 07.11.15 | ||||||
Lagring: 12 uker ved/i 15 | ||||||
Forventet drikkeklar: |
Batch #4, om og når
Onsdag 23.09 skal vi flaske den første batchen vi satt, og da setter vi likegodt en ny batch med det samme. Kan da ikke la ett kjøleskap stå tomt 🙂
Da vi handlet bryggeren, så kjøpte vi 2 stk ferdig ølsett. Dette er ett slikt sett, og er en Newcastle Brown Ale
Ingredienser
Malt: Vienna, Cara Gold, Chocolat og Black malt
Humle: Bitterhumle og Target
Smakshumle: East Kent Golding
Diverse: Klar urt
Bryggedagen, torsdag 23.09.15
Dette er det andre startsettet vi kjøpte sammen med bryggeren, der alt ligger klart i esken.
Vannet ble satt på varming 1450, og ca 1530 ble malten tilsatt. Alt gikk etter plan denne batchen og. Vørteren var i gjærdunken ca 1945, og her skal den stå i ett par uker før den skal omstikkes, og flaskes.
Bryggeskjema til batch #4
Batch #4; Newcastle Brown Ale (240 nedlastinger)Bilder
Sist oppdatert: 03.08.2017 11:08