Batch #4; Newcastle Brown Ale

Status: Tomt
IBU
EBC
O G
F G
Vol%
Prod l
Fasit
27
1.05
1.012
5
23
Målt
1.053 1.020 4.3 16.5
Gjæring: 14 dager ved ca 20 grader til 06.10.15
Karbonering: 4 uker ved/i 18 grader til 07.11.15
Lagring: 12 uker ved/i 15
Forventet drikkeklar:

Batch #4, om og når

Onsdag 23.09 skal vi flaske den første batchen vi satt, og da setter vi likegodt en ny batch med det samme. Kan da ikke la ett kjøleskap stå tomt 🙂
Da vi handlet bryggeren, så kjøpte vi 2 stk ferdig ølsett. Dette er ett slikt sett, og er en Newcastle Brown Ale

Ingredienser

Malt: Vienna, Cara Gold, Chocolat og Black malt
Humle: Bitterhumle og Target
Smakshumle: East Kent Golding
Diverse: Klar urt

Bryggedagen, torsdag 23.09.15

Dette er det andre startsettet vi kjøpte sammen med bryggeren, der alt ligger klart i esken.
Vannet ble satt på varming 1450, og ca 1530 ble malten tilsatt. Alt gikk etter plan denne batchen og. Vørteren var i gjærdunken ca 1945, og her skal den stå i ett par uker før den skal omstikkes, og flaskes.

Bryggeskjema til batch #4

Batch #4; Newcastle Brown Ale (179 nedlastinger)

Bilder

Sist oppdatert: 03.08.2017 11:08

Legg inn en kommentar