Batch #38; 1700 Blank

Nøkkeltall

Status batch# 38; 1700 Blank: Tomt
 IBU  EBC  O G  F G  ABV
  10 1.049 1.010 5.6
Liter til gjæring: 43 Liter produsert: 33.5
Gjæring: 14 dager ved 20 grader. Ferdig ca 08.11.16  
Karbonering: 7 dager ved 25 grader, og 21 dager ved 15 grader. Ferdig ca 06.12.16  
Lagring: 14 dager ved 15 grader. Forventet drikkeklar: 20.12.16  

Farge

Batchinfo

Da prøver vi oss igjen på en 1700 Blank. Forrige batch ble katastrofe. Den smakte en god blanding av gjær og e-stoffer, og ble brukt som avløpsåpner....
Denne gang hopper vi over aprikos på hermetikk, og går for fersk frukt. Produktet blir vel ikke bedre enn det dårligste råstoffet 🙂

fremhevet_ale

Ølinfo

Les mer om dette ølet under sortimentsidene!

ingredienser2

Bryggedagen

Bryggedato: [acf field="dato_brygget"]

Alt gikk på skinner. Vi tilsatte 150g spraymalt etter kok, og ca 15 liter vann i gjæringsdunken slik at vi satt igjen med ca 43 liter til gjæring.

Idag hadde vi også besøk av Frode Aamodt, en vi var sammen med på bryggekurset på Bryggeland høsten 2015. Han ønsker å starte å brygge selv, og ville ta en titt hvordan vi brygge. Trivelig 🙂

bryggedagen

Sist oppdatert: 03.08.2017 18:08

Se også

Legg inn en kommentar