Batch #37; Newcastle Brown Ale

Nøkkeltall

Status batch# 37; Newcastle Brown Ale: Tomt
 IBU  EBC  O G  F G  ABV
  29 1.051 1.017 4.7
Liter til gjæring: 39 Liter produsert: 35.5
Gjæring: 14 dager ved 20 grader. Ferdig ca 11.10.16  
Karbonering: 7 dager ved 25 grader, og 21 dager ved 15 grader. Ferdig ca 08.11.16  
Lagring: 14 dager ved 15 grader. Forventet drikkeklar: 22.11.16  

 

Farge

Batchinfo

Vi brygget en Newcastle i fjor, batch #4, og den synes vi var veldig god. Dengang kjøpte vi ett ferdigsett fra Brewolution der vi ikke vet konkret hvilket ingredienser, og hvor mye, som var i eksen. Nå har vi fått litt hjelp til å prøve å etterligne denne. 

fremhevet_ale

Ølinfo

Kommer

ingredienser2

Bryggedagen

Bryggedato: [acf field="dato_brygget"]

 

bryggedagen

Sist oppdatert: 03.08.2017 18:08

Se også

Legg inn en kommentar