Nøkkeltall
Status batch# 36; Bringebær og chili IPA: Tomt
|
||||
IBU | EBC | O G | F G | ABV |
9 | 1.055 | 1.011 | 6.2 |
Liter til gjæring: 40 | Liter produsert: 35 |
Gjæring: 14 dager ved 20 grader. Ferdig ca 11.10.16 |
Karbonering: 7 dager ved 25 grader, og 21 dager ved 15 grader. Ferdig ca 08.11.16 |
Lagring: 14 dager ved 15 grader. Forventet drikkeklar: 22.11.16 |
Batchinfo
Batch #2 av denne IPAn der vil tørrhumler med bl.a. chili og bringebær. Går nå litt ned på mengden chili, da den forrige ble litt vel sterk.
I tillegg reduserer vi ABV (%) da vi heller ønsker mer utbytte. Ca 5,5% er mer enn nok. Derfor bytter vi også navn fra Imperial IPA til Bringebær og chili IPA 🙂
Sist oppdatert: 03.08.2017 11:08
Se også
05.07.16 Batch #27; Imperial IPA Kategori: Batch#
31.10.17 Batch #63; Bringebær og chili IPA Kategori: Batch#
06.02.17 Batch #43; Bringebær og chili IPA Kategori: Batch#
14.06.19 WLP067 – Costal Haze Ale yeast blend Kategori: Gjær