Batch #36; Bringebær og chili IPA

Nøkkeltall

Status batch# 36; Bringebær og chili IPA: Tomt
 IBU  EBC  O G  F G  ABV
  9 1.055 1.011 6.2
Liter til gjæring: 40 Liter produsert: 35
Gjæring: 14 dager ved 20 grader. Ferdig ca 11.10.16
Karbonering: 7 dager ved 25 grader, og 21 dager ved 15 grader. Ferdig ca 08.11.16
Lagring: 14 dager ved 15 grader. Forventet drikkeklar: 22.11.16

Farge

Batchinfo

Batch #2 av denne IPAn der vil tørrhumler med bl.a. chili og bringebær. Går nå litt ned på mengden chili, da den forrige ble litt vel sterk.
I tillegg reduserer vi ABV (%) da vi heller ønsker mer utbytte. Ca 5,5% er mer enn nok. Derfor bytter vi også navn fra Imperial IPA til Bringebær og chili IPA 🙂

fremhevet_ipa

Bryggedagen

Bryggedato: [acf field="dato_brygget"]

 

bryggedagen

Sist oppdatert: 03.08.2017 11:08

Legg inn en kommentar