Nøkkeltall
Status batch# 35; HverdagsIPA: Tomt
|
||||
IBU | EBC | O G | F G | ABV |
18 | 1.051 | 1.011 | 5.7 |
Liter til gjæring: 36 | Liter produsert: 30 |
Gjæring: 14 dager ved 20 grader. Ferdig ca 06.10.16 |
Karbonering: 7 dager ved 25 grader, og 21 dager ved 15 grader. Ferdig ca 03.11.16 |
Lagring: 14 dager ved 15 grader. Forventet drikkeklar: 17.11.16 |
Batchinfo
Igjen prøver vi oss på denne med egenkværnet malt. Forrige batch gikk ikke helt som den skulle da malten var altfor grovt kvernet. Nå har vi justert litt, og håper på bedre resultat 🙂
Bryggedagen
Bryggedato: [acf field="dato_brygget"]
Idag gikk det så meget bedre 🙂 Etter at vi justerte maltkverna (treskværket) så den kvernet malten litt finere, fikk vi ett mye bedre resultat enn for 14 dager siden. Men det var mye "bøss" og maltrester i bryggeren, så vi justerte oss bittelitt tilbake.
Sist oppdatert: 03.08.2017 11:08
Se også
19.01.16 Batch #16; HverdagsIPA Kategori: Batch#
18.01.16 Batch #15; HverdagsIPA Kategori: Batch#
01.11.15 Batch #8; Brooklyn East Indian Pale Ale Kategori: Batch#
04.09.16 Batch #34; HverdagsIPA Kategori: Batch#