Batch #35; HverdagsIPA

Nøkkeltall

Status batch# 35; HverdagsIPA: Tomt
 IBU  EBC  O G  F G  ABV
  18 1.051 1.011 5.7
Liter til gjæring: 36 Liter produsert: 30
Gjæring: 14 dager ved 20 grader. Ferdig ca 06.10.16
Karbonering: 7 dager ved 25 grader, og 21 dager ved 15 grader. Ferdig ca 03.11.16
Lagring: 14 dager ved 15 grader. Forventet drikkeklar: 17.11.16

 

Farge

Batchinfo

Igjen prøver vi oss på denne med egenkværnet malt. Forrige batch gikk ikke helt som den skulle da malten var altfor grovt kvernet. Nå har vi justert litt, og håper på bedre resultat 🙂

fremhevet_ipa

Bryggedagen

Bryggedato: [acf field="dato_brygget"]

Idag gikk det så meget bedre 🙂 Etter at vi justerte maltkverna (treskværket) så den kvernet malten litt finere, fikk vi ett mye bedre resultat enn for 14 dager siden. Men det var mye "bøss" og maltrester i bryggeren, så vi justerte oss bittelitt tilbake.

bryggedagen

Sist oppdatert: 03.08.2017 11:08

Se også

Legg inn en kommentar