Batch #33; Juleøl

Nøkkeltall

Status batch# 33; Juleøl: Tomt
 IBU  EBC  O G  F G  ABV
  61 1.059 1.019 5.6
Liter til gjæring: 36 Liter produsert: 32
Gjæring: 14 dager ved 21 grader. Ferdig ca 08.09.16
Karbonering: 7 dager ved 25 grader, og 21 dager ved 15 grader. Ferdig ca 06.10.16
Lagring: 15 grader til det er tomt. Forventet drikkeklar: 20.10.16

 

Farge

Batchinfo

Juleøl batch 3/4. 
Dette ølet brygget vi 2 batcher av til jul i fjor også, og det var så godt at vi fortsetter med samme oppskrift i år og. Orginaloppskriften er satt sammen av Ove på Bryggeland i Sarpsborg. Vi har kun endret litt på mengde malt og humle for å tilpasse bryggemetoden vår. 

fremhevet_juleol

Ingredienser

Malt: Pale, Caraamber, Caramunich, Spesial W og Carafa I
Humle: Willamette
Div: Gjærnæring, koriander, raspet appelsinskall og ingefær
Gjær: Ca 400 mrd gjærceller WLP002 fra starter

ingredienser2

Bryggedagen

Bryggedato: [acf field="dato_brygget"]

bryggedagen

Sist oppdatert: 03.08.2017 11:08

Se også

Legg inn en kommentar