Nøkkeltall
Status batch# 32; Juleøl: Tomt
|
||||
IBU | EBC | O G | F G | ABV |
61 | 1.059 | 1.019 | 5.6 |
Liter til gjæring: 35.6 | Liter produsert: 32 |
Gjæring: 14 dager ved 21 grader. Ferdig ca 08.09.16 |
Karbonering: 7 dager ved 25 grader, og 21 dager ved 15 grader. Ferdig ca 06.10.16 |
Lagring: 15 grader til det er tomt. Forventet drikkeklar: 20.10.16 |
Batchinfo
Juleøl batch 2/4.
Dette ølet brygget vi 2 batcher av til jul i fjor også, og det var så godt at vi fortsetter med samme oppskrift i år og. Orginaloppskriften er satt sammen av Ove på Bryggeland i Sarpsborg. Vi har kun endret litt på mengde malt og humle for å tilpasse bryggemetoden vår.
Ingredienser
Malt: Pale, Caraamber, Caramunich, Spesial W og Carafa I
Humle: Willamette
Div: Gjærnæring, koriander, raspet appelsinskall og ingefær
Gjær: Ca 400 mrd gjærceller WLP002 fra starter
Bryggeskjema
Sist oppdatert: 03.08.2017 11:08
Se også
22.08.16 Batch #33; Juleøl Kategori: Batch#
15.08.16 Batch #31; Juleøl Kategori: Batch#
11.10.15 Batch #6; Bad Santa Juice Kategori: Batch#
16.09.15 Batch #3; Bad Santa Juice Kategori: Batch#