Batch #31; Juleøl

Nøkkeltall

Status batch# 31; Juleøl: Tomt
 IBU  EBC  O G  F G  ABV
  61 1.059 1.018 5.8
Liter til gjæring: 35 Liter produsert: 30
Gjæring: 14 dager ved 21 grader. Ferdig ca 30.08.16
Karbonering: 7 dager ved 25 grader, og 21 dager ved 15 grader. Ferdig ca 27.09.16
Lagring: 15 grader til det er tomt. Forventet drikkeklar: 11.10.16

 

Farge

 

Batchinfo

Julen nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å få satt juleølet. 
Dette ølet brygget vi 2 batcher av til jul i fjor også, og det var så godt at vi fortsetter med samme oppskrift i år og. Orginaloppskriften er satt sammen av Ove på Bryggeland i Sarpsborg. Vi har kun endret litt på mengde malt og humle for å tilpasse bryggemetoden vår. 

fremhevet_juleol

Ingredienser

Malt: Pale, Caraamber, Caramunich, Spesial W og Carafa I
Humle: Willamette
Div: Gjærnæring, koriander, raspet appelsinskall og ingefær
Gjær: Ca 400 mrd gjærceller WLP002 fra starter

ingredienser2

Bryggedagen

Bryggedato: [acf field="dato_brygget"]

bryggedagen

Sist oppdatert: 03.08.2017 11:08

Se også

Legg inn en kommentar