Nøkkeltall
Status batch# 30; Amber Ale, Bryllupsedition: Lagring
|
||||
IBU | EBC | O G | F G | ABV |
40 | 1.053 | 1.013 | 5.6 |
Liter til gjæring: 35 | Liter produsert: 33.5 |
Gjæring: 14 dager ved 18 grader. Ferdig ca 30.08.16 | |
Karbonering: 7 dager ved 25 grader, og 21 dager ved 15 grader. Ferdig ca 27.09.16 | |
Lagring: 14 dager ved 15 grader. Forventet drikkeklar: 05.11.16 |
Batchinfo
Dette er den andre og siste batchen vi brygger til ett bryllup. Det er en Amber Ale vi har brygget noen ganger tidligere.
Ølet skal serveres til maten, og vi tror at det passer godt til kjøtt.
Ingredienser
Malt: Pale, Biscuit, Caramunich, Spesial-B og Carapils
Humle: Warrior og Amarillo
Div: Gjærnæring
Gjær: Ca 400 mrd gjærceller WLP041 fra starter
Sist oppdatert: 03.08.2017 11:08
Se også
19.04.16 Batch #21; Amber Ale Kategori: Batch#
19.04.16 Batch #20; Amber Ale Kategori: Batch#
08.01.16 Batch #13; American Amber Ale Kategori: Batch#
07.06.17 Batch #54; Sommer Pale Ale Kategori: Batch#