Batch #30; Amber Ale, Bryllupsedition

Nøkkeltall

Status batch# 30; Amber Ale, Bryllupsedition: Lagring
 IBU  EBC  O G  F G  ABV
  40 1.053 1.013 5.6
Liter til gjæring: 35 Liter produsert: 33.5
Gjæring: 14 dager ved 18 grader. Ferdig ca 30.08.16  
Karbonering: 7 dager ved 25 grader, og 21 dager ved 15 grader. Ferdig ca 27.09.16  
Lagring: 14 dager ved 15 grader. Forventet drikkeklar: 05.11.16  

Batchinfo

Dette er den andre og siste batchen vi brygger til ett bryllup. Det er en Amber Ale vi har brygget noen ganger tidligere.

Ølet skal serveres til maten, og vi tror at det passer godt til kjøtt.

fremhevet_amber_ale

Ingredienser

Malt: Pale, Biscuit, Caramunich, Spesial-B og Carapils
Humle: Warrior og Amarillo
Div: Gjærnæring
Gjær: Ca 400 mrd gjærceller WLP041 fra starter

ingredienser2

Bryggedagen

Bryggedato: [acf field="dato_brygget"]

bryggedagen

Sist oppdatert: 03.08.2017 11:08

Se også

Legg inn en kommentar