Batch #3; Bad Santa Juice

Status: Tomt
IBU
EBC
O G
F G
Vol%
Prod l
Fasit
46
1.075
1.019
7.3
Målt
1.071 1.017 7.1 18
Gjæring: 14 dager ved ca 21 grader til 06.10.15
Karbonering: 4 uker ved/i 18 grader til 07.11.15
Lagring: uker ved/i ?
Forventet drikkeklar:

Batch #3, om og når

Som vi skrev i artikkelen til batch #2, så skal vi igjennom 2 stk batcher torsdag 17.09. Batch #3 heter, av alle ting, Bad Santa Juice…. Dette er en mørk ale som skal fungere som en juleøl. Her bruker vi 5 forskjellige typer malt, totalt 7,5 kg.

Inngredienser

Malt: Maris Otter (6,11kg), Caraamber (0,66kg), Caramunich (0,39kg), Spesial W (0,27kg), Carafa I (0,20kg).
Humle: Fuggles (65,48g), Fuggles (32,74g), Fuggles (27,28g)
Aroma: Koriander (10g), Ingefær (10g) og raspet apelsinskall (10g)

Bryggedagen, torsdag 17.09.15

Den andre batchen denne dagen er en juleøl som kalles Bad Santa Juice. Navnet skjemmer ingen sies det….
Nå var vi to stk, Pål og Hans Kr. Tor Erik kom litt senere og var med fra kokingen startet. I tillegg var det hockey på TVn, så vi hadde noe å se på under den 90 minutter lange koketiden.
Her hadde vi heldigvis ingen «stuck mesh», og alt gikk på strek. Vi nådde ikke helt O G på denne batchen heller, men kom nærmere enn den forrige. 1,071 mot 1,075.

Da er det bare å glede seg til jul 🙂

Bryggeskjema til batch #3

Batch #3; Bad Santa Juice (172 nedlastinger)

Bilder

 

Sist oppdatert: 03.08.2017 11:08

Se også

Legg inn en kommentar