Status batch #28: Tomt
|
||||||
IBU
|
EBC
|
O G
|
F G
|
Vol%
|
Liter
|
|
Ønsket
|
9
|
1.045
|
1.010
|
5
|
Gjæring: 37.5 | |
Målt
|
1.047 | 1.010 | 5.2 | Flasket: 31.5 | ||
Denne batchen blir brygget sterkere enn hva den skal være, for å bli justert ned før gjæring. Ønsket vol%: . Tilsatt antall liter vann: 13. Justert O G: 1.047. Antall liter til gjæring: 37.5
|
||||||
Gjæring: 14 dager ved 18 grader. Ferdig ca 15.08.16 | ||||||
Karbonering: 7 dager ved 25 grader, og 21 dager ved 15 grader. Ferdig ca 12.09.16 | ||||||
Lagring: frem til 5. November. Forventet drikkeklar: 05.11.16 |
Batch #28, om og når
Dette er en hveteøl som skal servers i bryllupet til en kompis/kollega i November.
Brygges etter samme oppskrift som tidligere
Ingredienser
Malt: Hvetemalt, pilsnermalt og flaket ris
Humle: Vanguard og Sterling
Div: Gjærnæring
Gjær: Ca 400 mrd gjærceller WLP300 dyrket frem fra en tidligere starter
Sist oppdatert: 03.08.2017 11:08
Se også
16.05.16 Batch #24; Weissbier Kategori: Batch#
16.05.16 Batch #23; Weissbier Kategori: Batch#
19.02.16 Batch #19; Weissbier Kategori: Batch#
10.01.16 Batch #14; En Belgisk Wits Kategori: Batch#