Batch #28; Hveteøl, Bryllupsedition

Status batch #28: Tomt
IBU
EBC
O G
F G
Vol%
Liter
Ønsket
9
1.045
1.010
5
Gjæring: 37.5
Målt
1.047 1.010 5.2 Flasket: 31.5
Denne batchen blir brygget sterkere enn hva den skal være, for å bli justert ned før gjæring. Ønsket vol%: . Tilsatt antall liter vann: 13. Justert O G: 1.047. Antall liter til gjæring: 37.5
Gjæring: 14 dager ved 18 grader. Ferdig ca 15.08.16
Karbonering: 7 dager ved 25 grader, og 21 dager ved 15 grader. Ferdig ca 12.09.16
Lagring: frem til 5. November. Forventet drikkeklar: 05.11.16

 

Batch #28, om og når

Dette er en hveteøl som skal servers i bryllupet til en kompis/kollega i November.
Brygges etter samme oppskrift som tidligere

fremhevet_hvete_galleri

Ingredienser

Malt: Hvetemalt, pilsnermalt og flaket ris
Humle: Vanguard og Sterling
Div: Gjærnæring
Gjær: Ca 400 mrd gjærceller WLP300 dyrket frem fra en tidligere starter

Ingredienser

Bryggedagen, mandag 1. august

Bryggeskjema

Tunebryggets bryggeskjema

Sist oppdatert: 03.08.2017 11:08

Se også

Legg inn en kommentar