Status batch #26: Drikkeklar
|
||||||
IBU
|
EBC
|
O G
|
F G
|
Vol%
|
Prod l
|
|
Fasit
|
14
|
1.045
|
1.009
|
5.1
|
||
Målt
|
1.080 | 1.010 | 5.1 | 38.5 | ||
Denne batchen blir brygget sterkere enn hva den skal være, for å bli justert ned før gjæring. Ønsket vol%: 5.1. Tilsatt antall liter vann: 20. Justert O G: 1.046. Antall liter til gjæring: 40
|
||||||
Gjæring: 14 dager ved 20 grader. Ferdig ca 12.07.16 | ||||||
Karbonering: 7 dager ved 25 grader, og 21 dager ved 15 grader. Ferdig ca 09.08.16 | ||||||
Lagring: 14 dager ved 15 grader | ||||||
Forventet drikkeklar: 23.08.16 |
Batch #26, om og når
Igjen brygger vi Heldige Hilde, klonen vår av Lervigs Lucky Jack.
Planlagt brygging er tirsdag 28. juni
Ingredienser
Malt: Pilsnermalt, CaraHell 25EBC, Caramunich II 120EBC og Hvetemalt
Humle: Perle, Amarillo, Chinook og Citra
Div: Gjærnæring,
Gjær: Wyeast 1056 - American Ale med gjærstarter
Bryggeskjema
Sist oppdatert: 03.08.2017 11:08
Se også
12.06.16 Batch #25; 1700 Blank Kategori: Batch#
13.02.16 Batch #18; Heldige Hilde Kategori: Batch#
07.02.16 Batch #17; 1700 Blank Kategori: Batch#
12.11.15 Batch #9; Ama Weissen Kategori: Batch#