Batch #26; Heldige Hilde

Status batch #26: Drikkeklar
IBU
EBC
O G
F G
Vol%
Prod l
Fasit
14
1.045
1.009
5.1
Målt
1.080 1.010 5.1 38.5
Denne batchen blir brygget sterkere enn hva den skal være, for å bli justert ned før gjæring. Ønsket vol%: 5.1. Tilsatt antall liter vann: 20. Justert O G: 1.046. Antall liter til gjæring: 40
Gjæring: 14 dager ved 20 grader. Ferdig ca 12.07.16
Karbonering: 7 dager ved 25 grader, og 21 dager ved 15 grader. Ferdig ca 09.08.16
Lagring: 14 dager ved 15 grader
Forventet drikkeklar: 23.08.16

 

Batch #26, om og når

Igjen brygger vi Heldige Hilde, klonen vår av Lervigs Lucky Jack. 
Planlagt brygging er tirsdag 28. juni

Ingredienser

Malt: Pilsnermalt, CaraHell 25EBC, Caramunich II 120EBC og Hvetemalt
Humle: Perle, Amarillo, Chinook og Citra
Div: Gjærnæring, 
Gjær: Wyeast 1056 - American Ale med gjærstarter

Ingredienser

Referat fra bryggedagen, tirsdag 28. juni

Sist oppdatert: 03.08.2017 11:08

Se også

Legg inn en kommentar