Batch #23; Weissbier

Status batch #23: Tomt
 
IBU
EBC
O G
F G
Vol%
Liter
Ønsket
 
9
1.046
1.010
5.1
Gjæring: 38
Målt
    1.053 1.014 5.5 Flasket: 31
Denne batchen blir brygget sterkere enn hva den skal være, for å bli justert ned før gjæring. Ønsket vol%: 5.1. Tilsatt antall liter vann: 12. Justert O G: 1.053. Antall liter til gjæring: 38
Gjæring: 14 dager ved 18 grader. Ferdig ca 01.06.16
Karbonering: 7 dager ved 25 grader, og 21 dager ved 15 grader. Ferdig ca 29.06.16
Lagring: 14 dager ved 15 grader. Forventet drikkeklar: 13.07.16

Batch #23, om og når

 

Den forrige hveteølen vi brygget ble såpass god at vi klinker til med 2 batcher til av denne. Batch #23 og #24 er derfor identiske.

fremhevet_hvete_galleri

Ingredienser

Malt: Hvetemalt og Pilsnermalt
Humle: Vanguard og Sterling
Div: Gjærnæring
Gjær: Ca 370 mrd gjærceller WLP300 dyrket frem fra en tidligere starter

Ingredienser

Bryggedagen, onsdag 18. mai

Sist oppdatert: 03.08.2017 11:08

Se også

Legg inn en kommentar