Status batch #21: Tomt
|
||||||
IBU
|
EBC
|
O G
|
F G
|
Vol%
|
Liter
|
|
Ønsket
|
30
|
1.050
|
1.012
|
5
|
Gjæring: 35.5 | |
Målt
|
1.050 | 1.014 | 5.1 | Flasket: 31.5 | ||
Denne batchen blir brygget så sterk vi klarer, for å bli justert ned med vann før gjæring. Ønsket vol%: 5. Tilsatt antall liter vann: 11. Justert O G: 1.050.
|
||||||
Gjæring: 14 dager ved 18 grader. Ferdig ca 05.05.16 | ||||||
Karbonering: 1 uke på 25 grader, og 3 uker på 15 grader. Ferdig ca 02.06.16 | ||||||
Lagring: 14 dager ved 15 grader. Forventet drikkeklar: 02.06.16 |
Batch #21, om og når
Den forrige Amber Alen vi brygget (#13) var så god at vi kjører på en 2 batcher til. Batch #20 og batch #21 er nesten helt like, bortsett fra gjærtypen.
Begge blir brygget torsdag 21.04
Ingredienser
Malt: Pale, Biscuit, Caramunich, Special-B og Carapils
Humle: Warrior og Amarillo
Div: Gjærnæring
Gjær: WY1450 med starter
Bryggedagen, torsdag 21. april
Mesking i gang ca 1500. Husket endepakning på filteret til pumpa denne gangen. Dermed ikke så mye grums i vørteren, og heller ingen tetninger i pumpa.
Ca 35 liter til gjæring 🙂
Bryggeskjema
Sist oppdatert: 03.08.2017 11:08
Se også
15.08.16 Batch #30; Amber Ale, Bryllupsedition Kategori: Batch#
19.04.16 Batch #20; Amber Ale Kategori: Batch#
08.01.16 Batch #13; American Amber Ale Kategori: Batch#
07.06.17 Batch #54; Sommer Pale Ale Kategori: Batch#