Batch #21; Amber Ale

Status batch #21: Tomt
 
IBU
EBC
O G
F G
Vol%
Liter
Ønsket
 
30
1.050
1.012
5
Gjæring: 35.5
Målt
    1.050 1.014 5.1 Flasket: 31.5
Denne batchen blir brygget så sterk vi klarer, for å bli justert ned med vann før gjæring. Ønsket vol%: 5. Tilsatt antall liter vann: 11. Justert O G: 1.050.
Gjæring: 14 dager ved 18 grader. Ferdig ca 05.05.16
Karbonering: 1 uke på 25 grader, og 3 uker på 15 grader. Ferdig ca 02.06.16
Lagring: 14 dager ved 15 grader. Forventet drikkeklar: 02.06.16

 

Batch #21, om og når

 

Den forrige Amber Alen vi brygget (#13) var så god at vi kjører på en 2 batcher til. Batch #20 og batch #21 er nesten helt like, bortsett fra gjærtypen. 

Begge blir brygget torsdag 21.04

fremhevet_ale_galleri

Ingredienser

Malt: Pale, Biscuit, Caramunich, Special-B og Carapils
Humle: Warrior og Amarillo
Div: Gjærnæring
Gjær: WY1450 med starter

Ingredienser

Bryggedagen, torsdag 21. april

Mesking i gang ca 1500. Husket endepakning på filteret til pumpa denne gangen. Dermed ikke så mye grums i vørteren, og heller ingen tetninger i pumpa. 
Ca 35 liter til gjæring 🙂

Sist oppdatert: 03.08.2017 11:08

Se også

Legg inn en kommentar