Status batch #18: Tomt
|
||||||
IBU
|
EBC
|
O G
|
F G
|
Vol%
|
Prod l
|
|
Fasit
|
14
|
1.048
|
1.009
|
5.5
|
||
Målt
|
1.058 | 1.009 | 6.2 | 34 | ||
Denne batchen blir brygget sterkere enn hva den skal være, for å bli justert ned før gjæring. Ønsket vol%: 5.5. Tilsatt antall liter vann: 6. Justert O G: 1.053. Antall liter til gjæring: 39
|
||||||
Gjæring: 14 dager ved 20 grader. Ferdig ca 01.03.16 | ||||||
Karbonering: 1 uke på 25 grader, og 3 uker på 15 grader. Ferdig ca 29.03.16 | ||||||
Lagring: 14 dager ved 15 grader | ||||||
Forventet drikkeklar: 12.04.16 |
Batch #18, om og når
Planlagt brygging er tirsdag 16. februar
Dette er en klone av den populære Lucky Jack. Oppskriften er oppjustert slik at vi får maks ut av bryggeren. Satser på 35-36 liter på gjærdunken
Ingredienser
Malt: Pilsnermalt, CaraHell 25EBC, Caramunich II 120EBC og Hvetemalt
Humle: Perle, Amarillo, Chinook og Citra
Div: Gjærnæring,
Gjær: 2 pk Wyeast 1056 - American Ale med gjærstarter
Bryggedagen, tirsdag 16. februar
Bryggingen gikk som forventet denne gang. Denne gang ble ca 39 liter satt til gjæring, noe vi er veldig fornøyd med. Dvs at ølen skal bli ca 5.5% 🙂
Bryggeskjema
Sist oppdatert: 03.08.2017 11:08
Se også
20.03.17 Batch #47; Heldige Hilde Kategori: Batch#
26.06.16 Batch #26; Heldige Hilde Kategori: Batch#
07.02.16 Batch #17; 1700 Blank Kategori: Batch#
07.06.17 Batch #55; Heldige Hilde Kategori: Batch#