Batch #13; American Amber Ale

Status batch #13: Tomt
IBU
EBC
O G
F G
Vol%
Prod l
Fasit
25
1.060
1.013
6.7
Målt
1.058 1.010 6.3 27.5
Gjæring: 18 grader i 14 dager. Ferdig ca 28.01.16
Karbonering: 25 grader i 7 dager, og 18 grader i 3 uker. Ferdig ca 25.02.16
Lagring: Kjellertemperatur
Forventet drikkeklar: 01.03.16

Batch #13, om og når

Denne bryggingen ble bråbestemt, så vi hadde ikke helt bestemt oss for hva vi ville brygge. På Bryggeland havnet valget på en Amber Ale.

Ingredienser

Malt: Maris Otter pale malt, Biscuit malt, Caramunich I, Cara-pils og Spesial W
Humle: Warrior og Amarillo
Gjær: American Ale Wyeast 1056

Bryggedagen, torsdag 07 januar

Vi startet kl 1500, og var ferdig rett over 7. Siden vi flasket 3 batcher (#10, #11 og #12) samtidig som bryggingen pågikk, var bryggingen tidlig ferdig.

 

Bryggeskjema

Batch #13; American Amber Ale (157 nedlastinger)

 

Sist oppdatert: 03.08.2017 11:08

Se også

Legg inn en kommentar