Status batch #13: Tomt
|
||||||
IBU
|
EBC
|
O G
|
F G
|
Vol%
|
Prod l
|
|
Fasit
|
25
|
1.060
|
1.013
|
6.7
|
||
Målt
|
1.058 | 1.010 | 6.3 | 27.5 | ||
Gjæring: 18 grader i 14 dager. Ferdig ca 28.01.16 | ||||||
Karbonering: 25 grader i 7 dager, og 18 grader i 3 uker. Ferdig ca 25.02.16 | ||||||
Lagring: Kjellertemperatur | ||||||
Forventet drikkeklar: 01.03.16 |
Batch #13, om og når
Denne bryggingen ble bråbestemt, så vi hadde ikke helt bestemt oss for hva vi ville brygge. På Bryggeland havnet valget på en Amber Ale.
Ingredienser
Malt: Maris Otter pale malt, Biscuit malt, Caramunich I, Cara-pils og Spesial W
Humle: Warrior og Amarillo
Gjær: American Ale Wyeast 1056
Bryggedagen, torsdag 07 januar
Vi startet kl 1500, og var ferdig rett over 7. Siden vi flasket 3 batcher (#10, #11 og #12) samtidig som bryggingen pågikk, var bryggingen tidlig ferdig.
Bryggeskjema
Batch #13; American Amber Ale (244 nedlastinger)
Sist oppdatert: 03.08.2017 11:08