Batch #12; Pilsner 2

 

Status batch #12: Tomt
IBU
EBC
O G
F G
Vol%
Prod l
Fasit
11.3
1.046
1.010
4.7
Målt
1.065 1.018 5.8 26
Gjæring: 24 dager på 10 grader, 2 dager på 15 grader (Diacetyl rest), 2 dager cold crash. Ferdig ca 05.01.16
Karbonering: 20 grader i 1 uke, så 4 grader i 3 uker. Ferdig ca 26.01.16
Lagring: Så kaldt som mulig til det er tomt
Forventet drikkeklar: 31.01.16

Batch #12, om og når

Siden pils skal gjære mye kaldere enn ale, så setter vi like greit 2 batcher pils med en gang. Da får vi utnyttet hele kjøleskapet (2 gjærdunker).
#12 er nesten lik #11, men èn av malttypene er forskjellig, og gjæren er en annen.

Ingredienser

Malt: Pilsnermalt, melanoidin og hvetemalt
Humle: Saaz
Gjær: WLP833 – German Bock Lager

Bryggedagen, tirsdag 08 desember

Vi var igang ca 1645 med oppvarming av vann, og ca 2130 var 25 liter i gjærdunken.
Denne batchen er veldig lik batch #11, men gjæringen skal være den samme som batch #11, så begge to står nå og koser seg i kjøleskap på 10 grader

 

Bryggeskjema

Batch #12; Pilsner 2 (99 nedlastinger)

 

Bilder


 

Sist oppdatert: 03.08.2017 11:08

 

Se også

Legg inn en kommentar